Тефтелі в горщиках
- 1. Фарш із рисом — 500 г.
- 2. Морква — 2 шт.
- 3. Печериці — 300 г.
- 4. Ріпчаста цибуля — 2 шт.
- 5. Бульйон овочевий — 1 л.
- 6. Томатний соус — 3 ст. л.
- 7. Сметана — 2 ст. л.
- 8. Оливкова олія — за смаком
- 9. Спеції (базилік, коріандр і т.д.) — за смаком
- 10. Лавровий лист — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
1 цибулину очистити від лушпиння, і дрібно нарізати.
Нарізану цибулю і трохи сметани додати до фаршу з рисом і гарненько перемішати.
Другу цибулину також очистити і нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на середній терці.
Печериці промити під водою і нарізати тонкими часточками.
На сковороді трохи обсмажити печериці, цибулю і моркву на оливковій олії. Потім додати ще трохи сметани і томатний соус. Тушити приблизно 2-3 хвилини.
Із фаршевої суміші зліпити тефтелі і відварити їх.
Далі тефтелі потрібно викласти в глиняні горщики і додати до них піджарку з овочів.
У кожен горщик налити овочевий бульйон так, щоб тефтелі не були повністю покриті ним.
Додати в горщики спецій на свій розсуд. Горщики поставити приблизно на 30 хвилин у розігріту до 190°C духовку. За 5 хвилин до закінчення, можна в горщики додати по кілька лаврових листів.
Тефтелі можна подавати, розклавши їх по тарілках або ж прямо в горщиках.