Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка осінь › Лимонні креветки
Лимонні креветки

Лимонні креветки

М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Креветки заморожені — 400 г.
  2. 2. Масло вершкове — 400 г.
  3. 3. Часник — 4 шт.
  4. 4. Базилік — 25 г.
  5. 5. Сік лимонний — 50 мл.
  6. 6. Розмарин — 25 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Викласти на деко заморожені неочищені креветки.

  2. У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.

  3. На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.

  4. Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.