Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська випічка фрукти зима › Лимонно-кокосове печиво
Лимонно-кокосове печиво

Лимонно-кокосове печиво

Якщо ви звикли годувати своїх близьких корисними і натуральними продуктами і вам захотілося побалувати їх чимось солоденьким - пропонуємо вашій увазі лимонно - кокосове печиво. Просте в приготуванні, ніжне і м'яке всередині , хрустке зовні , це печиво займе гідне місце серед ваших кулінарних шедеврів. Натуральний лимонний сік і цедра лимона надають йому кислинку, а кокосова стружка - солодкуватий присмак і аромат. Справжнє вершкове масло і свіжі яйця роблять наше печиво корисним і безпечним навіть для самих маленьких ласунів. А дітям старшого віку додадуть сили і енергії на цілий день.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Цукор — 120 г.
  3. 3. Вершкове масло — 100 г.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Кокосова стружка — 3 ст. л.
  6. 6. Лимонний сік — 2 ст. л.
  7. 7. Ванільний цукор — 2 ч. л.
  8. 8. Розпушувач — 0,5 ч. л.
  9. 9. Лимон — 1 шт.
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З лимона зняти цедру, натираючи на дрібній терці. З самого лимона вичавити 2 ст. л. соку.

  2. Розтерти м'яке вершкове масло, цукор і ванільний цукор.

  3. Додати в масу яйце, цедру, лимонний сік, сіль, кокосову стружку. Все ретельно перемішати.

  4. Додати розпушувач і борошно частинами, вимішати до однорідності. Поставити в холодильник на 1-2 години.

  5. Розділити тісто на 20 шматочків, скачати з кожної кульки. Розкласти їх на деко, кожен придавити рукою, щоб утворився коржик.

  6. Поставити в розігріту до 180°C духовку на 20 хвилин.

  7. Готові печива повністю остудити.

  8. Подаючи на стіл, можна прикрасити ягодами.