Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви осінь › Курячі рулетики з гірчичним соусом
Курячі рулетики з гірчичним соусом

Курячі рулетики з гірчичним соусом

Родзинкою цієї страви, що надає йому особливу пікантність, безсумнівно, є гірчичний соус. Завдяки йому курячі рулетики виходять з відмінною рум'яної і хрусткою скоринкою. Не рідко такі рулетики готують з іншими начинками. Крім базиліка в якості начинки також використовують гриби, чорнослив, сир, моркву, болгарський перець, спаржу та інші овочі. Блюдо подається на вечерю в гарячому вигляді, можна з овочевою нарізкою і соусом. Досить часто курячі рулетики також подаються в якості закуски до пива.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Йогурт знежирений — 215 мл.
  2. 2. Гірчиця діжонська — 2 ст. л.
  3. 3. Цибуля зелена — 2 ст. л.
  4. 4. Масло вершкове — 2 ст. л.
  5. 5. Базилік (листя) — 2 ст. л.
  6. 6. Грудинка куряча — 4 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Сухарі панірувальні — 200 г.
  9. 9. Сир пармезан — 100 г.
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування соусу, необхідно в чашу блендера вилити половину йогурту, 1 ст. л. гірчиці, нарізану зелену цибулю, подрібнити до однорідної маси. Соус повинен нагрітися до кімнатної температури.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, фольгу змастити маслом. Курку необхідно очистити від кісток і шкіри.

  3. Викласти 0,5 ст.л. базиліка на курячу грудку, посолити і поперчити, згорнути грудку в рулет. Так само вчинити з рештою м'яса і базиліком.

  4. Змішати в мисці йогурт, що залишився і гірчицю, в іншій мисці змішати сухарі і пармезан. Вимочити грудки в йогурті, після - в сухарях.

  5. Викласти грудки на фольгу, змастити маслом. Випікати протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. При подачі полити соусом.