Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська м'ясо осінь › Куряче філе, мариноване у вершках
Куряче філе, мариноване у вершках

Куряче філе, мариноване у вершках

Дуже рекомендуємо приготувати куряче філе за цим простим рецептом. Незважаючи на те, що ніяких особливих кулінарних хитрощів застосовувати не доведеться, ви отримаєте чудову страву з курки. Справа в тому, що маринування у вершках додає м'ясу особливу ніжність і соковитість - в цьому основний секрет. А далі потрібно лише обсмажити його в хрусткій паніровці. До речі, якщо ви любите кунжут, можете додати 2 столові ложки насіння до панірувальних сухарів - це додасть страві додатковий цікавий смак.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г
  2. 2. Вершки 10-20% — 200 мл
  3. 3. Панірувальні сухарі — 100 г
  4. 4. Кунжут — 2 ст.л
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Мелений чорний перець — за смаком
  7. 7. Рослинна олія для підсмажування — 100 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.

  2. Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.

  3. На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.

  4. У сковороді разігрійте рослинну олію.

  5. Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.