Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви нут зима › Котлети з нуту з морквою
Котлети з нуту з морквою

Котлети з нуту з морквою

Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Нут — 100 г.
  2. 2. Часник — 1 зубчик
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Чорний мелений перець — за смаком
  5. 5. Cіль — за смаком
  6. 6. Кунжут — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Горох нут замочити на ніч у холодній воді.

  2. Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.

  3. Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.

  4. Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.

  5. З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.