Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви риба літо › Копчений лосось у вершковому кремі
Копчений лосось у вершковому кремі

Копчений лосось у вершковому кремі

Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Домашній сир — 3,5 ст. л.
  2. 2. Сир маскарпоне — 2 ст. л.
  3. 3. Вершки 48% — 1,5 ст. л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Сік лайма — за смаком
  6. 6. Перець кайєнський — за смаком
  7. 7. Лосось копчений — 100 г.
  8. 8. Цибуля зелена — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.

  2. Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.

  3. Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.

  4. Поставити суміш у холодильник на 3 години.