Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий осінь › Компот "Тархун"
Компот "Тархун"

Компот "Тархун"

Домашні заготовки в зимову пору року бувають дуже до речі. Особливо популярні фруктово-ягідні компоти. Приготування компотів - напевно, один із самих поширених видів консервування. Якщо говорити про цінність консервованих компотів, то її, звичайно, не порівняти з цінністю свіжих фруктів, але в умовах нестачі вітамінів і натуральних продуктів домашні компоти будуть гарною підмогою. Агрус потрібно вибирати без дефектів, без ознак хвороб, цвілі і гнилі. У ягід бажано зрізати "хвостики", ретельно помити їх у проточній воді і дати просохнути. Банку необхідно простерилізувати зручним для Вас способом: над парою або в духовій шафі.

Кількість порцій 12
Час приготування 25 хв

  1. 1. Агрус — 1 ст.
  2. 2. М'ята — 3 шт.
  3. 3. Цукор — 250 г.
  4. 4. Лимонна кислота — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Агрус, гілочки м'яти помити. Скласти в підготовлену банку (3 л). Додати цукор, лимонну кислоту.

  2. Інгредієнти залити окропом. Закатати банку. Перевернути банку і накрити ковдрою.

  3. Залишити компот під ковдрою на 10 годин. Перед подачею, можна додати шматочки льоду.