Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська вечеря › Хрусткий салат з куркою та огірком
Хрусткий салат з куркою та огірком

Хрусткий салат з куркою та огірком

Якщо вам захотілося похрустіти чимось смачненьким, радимо приготувати цей салат: тут вам і свіжий огірочок, і сухарики - хрусткі властивості у страви на висоті. У салаті також багато листя салату, що корисно влітку. А курка надає м'який смак салату. А ще в ній багато білка, тому курка корисна для кожної людини і малої дитини, і дорослого. Крім того, що теж актуально, сир робить салатик дуже ситним, а оригінальна заправка - ароматним.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Батон — 200 г
  2. 2. Куряче філе — 250 г
  3. 3. Твердий сир — 150 г
  4. 4. Огірки — 300 г
  5. 5. Цибуля — 150 г
  6. 6. Зелений салат — 1 великий пучок
  7. 7. Оливкова олія — 4 ст.л.
  8. 8. Часник — 3 зубчики
  9. 9. Винний оцет — 2 ст.л.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Мелений чорний перець — за смаком
  12. 12. Рослинна олія для смаження — 1 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.

  2. Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

  3. Огірки нарізати часточками або соломкою.

  4. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.

  5. Сир нарізати кубиками.

  6. Листя зеленого салату порвати руками.

  7. Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.

  8. З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.