Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита європейська сніданок › Кефірні оладки з яблуками
Кефірні оладки з яблуками

Кефірні оладки з яблуками

Всі добре знають оладки. Всі їх люблять , особливо діти . Оладки поширені в усьому світі. Тільки готують їх по- різному і по- різному називають . Але в слов'янській кухні ці смажені коржики з рідкого тіста , замішаного на воді або молоці називають оладками , які оспівані в російській народній творчости . Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати оладки на кефірі та соді. Ці інгредієнти додадуть особливої ​​пишності нашим оладки . Їх буде набагато смачніше їсти. Оладки з яблуками потрібно подавати з медом або варенням , обов'язково приставивши до них сметану. Не сумнівайтеся , це класичне слов'янське блюдо дуже порадує вас і ваших рідних.

Кількість порцій 8
Час приготування 25 хв

  1. 1. Кефір — 500 мл.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Сода — 3 г.
  5. 5. Борошно пшеничне — 400 г.
  6. 6. Яблука — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця трохи збити з цукром. Змішати їх з кефіром.

  2. Борошно з содою просіяти і додати до кефірної маси. Яблука помити і натерти на крупній тертці. Зайвий сік віджати.

  3. Довести тісто до однорідної консистенції. Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду і смажити по 1 хвилині з кожної сторони.