Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська без приготування овочі осінь › Капуста у медовій заливці
Капуста у медовій заливці

Капуста у медовій заливці

Існує досить багато способів приготування капусти. Здавна капусту квасили і солили величезними бочками. З появою скляних банок зі скляними, а потім і металевими кришками стали можливими найрізноманітніші способи заготівлі з капусти на зиму. Один з різноманіття рецептів - капуста в медовій заливці. Перед приготуванням капусту потрібно підготувати належним чином - спочатку прибрати верхні листки, які зазвичай містять різні дефекти. Порізати краще дуже крупно. Капуста в медовій заливці - дуже оригінальна закуска. Завдяки тому, що ця закуска зовсім не містить цукру, її можуть безбоязно їсти діабетики.

Кількість порцій 10
Час приготування 45 хв

  1. 1. Капуста — 2,5 кг.
  2. 2. Перець солодкий — 500 г.
  3. 3. Мед — 100 г.
  4. 4. Перець стручковий — 2 шт.
  5. 5. Вода — 1 л.
  6. 6. Сіль — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту нашаткувати. Перець очистити від насіння і нарізати скибочками. Викласти в посудину глибоку.

  2. Перемішати овочі. Додати 2 ст. л. солі. Потім знову ретельно перемішати усі інгредієнти. Викласти капусту у банки і додати в кожну шматочок гіркого перцю.

  3. Розбавити мед в 1 л. води. Залити ним капусту. На кожну банку покласти вантаж і поставити в холодне місце.