Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська важкий вечеря › Варення із апельсинових кірочок
Варення із апельсинових кірочок

Варення із апельсинових кірочок

Це варення порадує вас своїм ексклюзивним і незвичайним смаком. Неоціненним плюсом цього варення є те, що ви приготуєте повноцінне і до того ж вельми корисне варення з того, що у багатьох викидається. Адже не всі здогадаються варити варення з кірочок апельсина, а даремно. Адже не всі знають, що вітамін С, що міститься в м'якоті апельсина, присутній і в кірочках. Але так як їсти кірочки апельсина в чистому вигляді не зовсім прийнято, та й скажемо прямо несмачно, то їх просто викидають, а разом з ними у відро для сміття йдуть і вітаміни. Але наш рецепт стане впору економним господиням, які із відходів зможуть приготувати висококласне, смачне, а найголовніше корисне варення.

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. Апельсини — 4 шт.
  2. 2. Цукор — 300 г.
  3. 3. Вода — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зняти з апельсинів шкірку, нарізати на смужки шириною 1 см.

  2. Залити водою на 2 години, злити і знову залити на 2 години. Повторювати процедуру протягом доби.

  3. Потім скрутити кожну шкірку в спіральку і нанизати зубочисткою. Залити водою і кип'ятити 15 хвилин.

  4. Змішати воду і цукор, довести до кипіння. У киплячий сироп опустити шкірки. Варити сироп 1,5 години.

  5. Зняти шкірки зі зубочисток, скласти в банку і залити сиропом.