Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська вечірка овочі осінь › Гарячі сендвічі з грибами і томатами
Гарячі сендвічі з грибами і томатами

Гарячі сендвічі з грибами і томатами

Гарячі сендвічі з грибами і томатами дадуть вам відчуття того, що ви живете новим, європейським способом життя. Це не просто бутерброд - це смачний, ситний і при цьому корисний повноцінний обід. А готувати його простіше простого - 10 хвилин і все готово. Для цього сендвіча ви можете використовувати, як звичайний хліб, так і чіабатту. Гриби наповнять вас білком, подарувавши заряд енергії. Помідори і вершкове масло зроблять сендвіч м'якшим, ніжнішим і приємнішим для смакових рецепторів. Ця страва також дуже сподобається вегетаріанцям, бо гриби стануть відмінним замінником м'яса. Не знаєте, що приготувати, або у вас немає часу? - Тоді зробіть такий от сендвіч і він стане відмінною компанією обідній чашці чаю.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Помідори — 1 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 50 г.
  3. 3. Часник — 1 зуб.
  4. 4. Гриби — 250 г.
  5. 5. Хліб — 240 г.
  6. 6. Салат — 30 г.
  7. 7. Сир чедер — 80 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник почистити і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. У сковороді розтопити вершкове масло і додати часник. Обсмажити його хвилину, потім додати гриби. Продовжувати смажити близько 5 хвилин до м'якості грибів.

  2. Духовку розігріти до 180°C градусів. Підсушити в духовці хліб до золотистої скоринки близько 5 хвилин. Помідори помити і нарізати тонкими скибочками.

  3. Сир нарізати скибочками. Салат помити і просушити. На 4 шматки хліба покласти гриби, зверху по 2 скибочки помідора, потім по шматочку сиру і трохи салату. Зверху покласти другий шматочок хлібу і подавати.