Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська день народження осінь › Інжир на грилі з вершковим сиром
Інжир на грилі з вершковим сиром

Інжир на грилі з вершковим сиром

Страва інжир на грилі з вершковим сиром відмінне рішення десерту. Прекрасно підійде в якості легкого і корисного десерту після вечері або обіду. Однак, якщо до вас ненароком нагрянули гості ви зможете і тут виплутатися з нелегкої ситуації. Адже, за двадцять хвилин у вас може бути готовий повноцінний десерт і ви можете одним махом легко видалити цю проблему. І гості залишаться задоволені і ви залишитеся не в накладі. Десерт не потрібно чимось додатковим прикрашати або з чимось подавати, адже, це вже повноцінний десерт. До того ж ще й дуже корисний. Інжир дуже добре споживати людям у яких присутня велика розумова напруга.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Мед — 30 г
  2. 2. Кориця (паличка) — 1 шт.
  3. 3. Мигдаль — 30 г
  4. 4. Інжир — 8 шт.
  5. 5. Філадельфія — 125 г
  6. 6. Ваніль — 3 г
  7. 7. Пудра цукрова — 20 г
  8. 8. Кориця мелена — 3 г
  9. 9. Апельсин — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У сотейник покласти мед і паличку кориці, додати 4 столових ложки води. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні близько 6 хвилин (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Видалити паличку кориці і додати мигдаль.

  2. Розігріти гриль і змастити маслом деко. Інжир помити, просушити і розрізати на четвертинки, не дорізаючи до кінця. Викласти інжир дном на деко. Апельсин помити і натерти цедру на тертці.

  3. Змішати сир, ваніль, цукрову пудру, корицю і цедру. Викласти сирну масу всередину інжиру і зверху полити медовим соусом. Поставити під гриль на 10-15 хвилин. Дати трохи охолонути і подавати.