Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий європейська гарнір › Зелена квасоля з фундуком
Зелена квасоля з фундуком

Зелена квасоля з фундуком

Дана страва прекрасно підійде для літньої вечері. Зелена квасоля з фундуком - це дуже легка і в той же час поживна страва, але не калорійна. Головним чином вона поживна завдяки білкам, які містяться в квасолі. Ці корисні рослинні білки і незамінні амінокислоти дуже добре засвоюються вашим організмом і завдяки цьому квасоля є незамінним продуктом. Квасоля дуже корисна і повинна часто бувати на вашому столі. До того ж така страва дуже добре вписується у ваше меню, якщо ви, наприклад, дотримуєтеся посту. Смажений фундук дуже добре доповнює квасолю і разом з нею дає неповторний аромат. А апельсин у страві робить пікантним смак. Ось така виходить хороша компанія.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Зелений горошок — 150 г
  2. 2. Зелена квасоля — 400 г
  3. 3. Смажений фундук — 50 г
  4. 4. Апельсин — 1 шт,
  5. 5. Вершкове масло — 15 г
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Фундук порубати ножем, з'єднати в мисці з вершковим маслом і меленим чорним перцем за смаком. За допомогою терки зняти з апельсина цедру, додати до фундуку і ретельно перемішати.

  2. Зелену квасолю покласти в сотейник з підсоленою киплячою водою, довести до кипіння і варити 4-5 хв. Додати зелений горошок, знову довести до кипіння і готувати ще 2 хв. на повільному вогні. Воду злити.

  3. Змішати овочі з ароматним маслом. Приправити сіллю і перцем.