Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська › Імбирний ель
Імбирний ель

Імбирний ель

Англійське пиво має довгу багату історію і традиції, відмінні від традицій інших країн, що виробляють пиво. Ель - це англійський вид пива, вироблений швидким верховим бродінням при високій температурі. В Англії ель зафіксований в XV столітті, аналогічний напій без хмелю варили ще в VII столітті. До того, як до Англії привезли хміль з Нідерландів в XV столітті, слово «ель» вживалося виключно по відношенню до напоїв, отриманих в результаті бродіння без хмелю. До речі, в Англії та Ірландії п'ють глінтвейн, зварений на основі червоного вина або елю. Сьогодні ми вам і розповімо детально, як готувати цей чудовий напій без хмелю на основі імбиру. Ель буде дуже доречним, якщо подавати його холодненьким влітку в спеку.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мінеральна вода — 1 л.
  2. 2. Корінь імбиру — 50 г.
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Мед — 3 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лимон промити і акуратно зняти цедру.

  2. Імбир почистити і також натерти на дрібній тертці.

  3. Вичавити з лимона сік і змішати його з цедрою. Далі додати мед і тертий імбир. Усе гарненько перемішати, щоб мед повністю розчинився.

  4. Суміш залишити настоюватися протягом 10 хвилин.

  5. Після чого суміш додати в пляшку з мінеральною водою. Закрити кришкою і поставити в холодильник настоюватися.