Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська гарнір обід › Гарнір "груша" з картоплі
Гарнір "груша" з картоплі

Гарнір "груша" з картоплі

Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Картопля (велика) — 4 шт.
  2. 2. Панірувальні сухарі — 160 г
  3. 3. "Хвостики" від яблук або груш — 4 шт.
  4. 4. Базилік — 20 г
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Масло вершкове — 20 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.

  2. Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.

  3. Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.

  4. Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.