Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська хліб обід весна › Часниковий хліб
Часниковий хліб

Часниковий хліб

Ніжний, смачний і запашний хліб тільки своїм ароматом пробуджує в нас звірячий апетит. А часниковий хліб розбудить у нас не тільки бажання підкріпитися. Завдяки цій закусці в нас увірвуться емоції, свобода, відчуття життя і просто комфорту й затишку. Такий хліб зробить яскравішим смак будь-якої страви. Спробувавши раз часниковий хліб, ви вже не зможете собі відмовити в такому задоволенні. Плюс до всього - готувати таку смакоту зовсім недовго і неважко. Одна скибочка такого хліба - це денна норма незамінних вітамінів, які подарує вам часник. Якщо ви не любите часник в його звичайній формі, хліб допоможе вам впоратися з цим. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Багет — 2 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 100 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Часник — 3 зуб.
  5. 5. Зелень — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розрізати багет уздовж на дві половини. Змішати в блендері масло, сіль, часник і зелень, дрібно посічену.

  2. Намастити половинки багета отриманою сумішшю.

  3. Поставити деко з хлібом, вистелений пекарським папером, в попередньо розігріту до 200°С духовку.

  4. Випікати 20-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться.