Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська десерти фрукти вечеря › Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне
Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне

Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне

Як відомо, зима - це пора теплого чаю, пледа і солодких мандаринок. Саме з цим фруктом асоціюється у всіх Новий рік. Хоча мандаринки актуальні цілий рік. Тим більше, що продаються вони завжди і скрізь. А від їх солодкого і чудового смаку складно відмовитися. Як же так цікаво приготувати мандаринки, коли, здавалося б, вони вже готовий продукт? Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне підійдуть для невеликого свята. Якщо мета - не наїстися в повний шлунок, а просто приємно провести час з легкою закускою, тоді ця страва якраз підійде. Адже готувати її дуже швидко, але при подачі вона виглядає дуже презентабельно і прикрасить будь-який стіл.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вершкове масло — 20 г.
  2. 2. Цукор-пісок — 30 г.
  3. 3. Маскарпоне — 40 г.
  4. 4. Мандарини — 6 шт.
  5. 5. Чебрець — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити на сковороді вершкове масло і додати очищені мандарини. Після того, як одна сторона часточок стане золотистою, перевернути, додати цукор і чебрець (тільки листочки).

  2. Перемішати, щоб цукор закарамелізувався і розкласти по порційних формах.

  3. У кожну форму додати по ложці маскарпоне.