Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий картопля осінь › Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи
Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи

Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи

Логічно припустити, що якщо це картопля по-італійськи, то в рецепті точно буде присутній сир і багато різних трав. Цей рецепт зробить звичайну страву цікавішою і смачнішою. Якщо вам хочеться швидше приготувати вечерю, але ви втомилися, або ж просто немає сил і бажання довго возитися, а проста смажена картопля - це давно не ново і занадто просто, тоді зверніть увагу на наш рецепт. Додавши сир і різні трави до картоплі, ви отримаєте більш цікавий рецепт, здавалося б, самої буденної страви. Таким чином ви приємно порадуєте своїх близьких і зробите маленьке свято у звичайний будній день, здивувавши домочадців незвичайною смаженою картоплею.

Кількість порцій 4
Час приготування 70 хв

  1. 1. Картопля — 600 г.
  2. 2. Олія оливкова — 40 мл.
  3. 3. Суміш італійських трав — 15 г.
  4. 4. Сир — 100 г.
  5. 5. Петрушка — 50 г.
  6. 6. Масло вершкове — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

  2. Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.

  3. Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.