Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка осінь › Ароматний свинячий язик
Ароматний свинячий язик

Ароматний свинячий язик

Ароматний свинячий язик - це не тільки закуска або інгредієнт для бутерброда, а й відмінне доповнення до гарніру. Страва вважається делікатесом, тому радимо підійти до її приготування з усією душею. М'ясо наситить ваш організм силами і білками, порадувавши душу своїм смаком. Таке м'ясо можна сміливо брати з собою в дорогу або ж для обіду на роботу. Особливо люблять свинячий язик чоловіки. Ви легко можете порадувати свого коханого такою стравою власного приготування. Повірте, він ще довго цього вам не забуде. Адже любов чоловіка потрібно підтримувати різою смакотою. Тому продовжуйте протоптувати дорогу до серця милого через його шлунок!

Кількість порцій 4
Час приготування 105 хв

  1. 1. Свинячий язик — 600 г.
  2. 2. Чебрець свіжий — 2 г.
  3. 3. Лавровий лист — 2 шт.
  4. 4. Масло вершкове — 50 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Корінь імбиру — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинячі язики вимити, помістити в киплячу воду, варити хвилин 5 і потім злити цю воду.

  2. Помістити свинячі язики в нову чисту гарячу воду з лавровим листом, корнем імбиру, посолити воду і варити на середньому вогні 1,5 години.

  3. Готові свинячі язики помістити в холодну воду на 1 хвилину, щоб було легше їх очистити від плівки.

  4. Очищені язики нарізати на часточки завтовшки близько 5 мм.

  5. Форму для запікання змастити вершковим або соняшниковим маслом і укласти в неї свинячі язики в кілька шарів один на інший, додати гілочки свіжого чебрецю. Зверху вкрити язики скибками вершкового масла і посипати сіллю. Помістити форму в духовку на 15 хвилин при 150°C.