Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка дієтичні страви › Риба з чебрецем та грибами
Риба з чебрецем та грибами

Риба з чебрецем та грибами

Існує повір'я, що давньогрецькі солдати купалися у воді, настояній на чебрецю. Ця ароматна рослина давала організму силу і непереможність. Тому ми пропонуємо вам самим підзарядитися енергією і подарувати сили близьким. Для цього достатньо приготувати рибу з чебрецем і грибами. І знадобиться вам для цього лише півгодини часу. Рибу для цієї страви можете вибирати на ваш смак і розсуд. Лимон, часник і оливкова олія зроблять гриби ніжними і м'якими, а чебрець зробить запашним головний інгрідієнт - рибу. Після такої страви у вашому будинку надовго оселиться аромат затишку та сімейної гармонії. Приємного!

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Риба — 1,2 кг.
  2. 2. Чебрець — 100 г.
  3. 3. Лимон — 2 шт.
  4. 4. Олія оливкова — 100 мл.
  5. 5. Часник — 50 г.
  6. 6. Цибуля — 100 г.
  7. 7. Печериці — 200 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу помити, очистити, видалити нутрощі і зябра. Гриби помити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кубиками.

  2. Розігріти половину загальної маси оливкової олії на сковороді. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, а потім додати гриби і часник. Тушкувати кілька хвилин, додати сіль, чебрець і перець. Потушкувати ще одну-дві хвилини. Духовку розігріти до 180°C градусів.

  3. Нафарширувати овочевою сумішшю рибу. Викласти рибу на деко. Полити рибу оливковою олією, додати сіль і перець. Вичавити на рибу лимонний сік. Поставити деко в духовку і запікати близько 15-20 хвилин.