Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви риба › Рибні стейки в маковій паніровці
Рибні стейки в маковій паніровці

Рибні стейки в маковій паніровці

Це дивовижний рецепт, як швидко, смачно і незвично приготувати рибу. Якщо ви хочете, щоб гості запам'ятали надовго ваш святковий стіл, спробуйте зробити такі рибні стейки в маковій паніровці. Мак зробить страву не тільки незвичайною на вигляд, але і смак теж приємно здивує вас і ваших гостей. Риба, як відомо, містить багато фосфору, а мак покращує травлення. Тому така страва не залишить байдужими нікого з ваших рідних і близьких, завдяки і зовнішньому вигляду, і смаку, і користі. З такою стравою ви легко станете чудовою господинею, і всі будуть просити поділитися вас рецептом. Смачного!

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Лосось — 300 г.
  2. 2. Мак — 50 г.
  3. 3. Лимон — 20 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Червона ікра — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Охолоджену рибу посипати чорним перцем, посолити і злегка збризнути свіжим соком лимона. Можна посипати улюбленими спеціями на свій смак.

  2. На тарілку насипати мак і обваляти в ньому рибу, намагаючись, щоб мак рівномірно розподілився по всій поверхні риби.

  3. Розігріти сковорідку і підсмажити рибу на помірному вогні. При подачі прикрасити червоною ікрою.