Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська салати риба осінь › Рибний салат із мінтая
Рибний салат із мінтая

Рибний салат із мінтая

Будь-яке свято, навіть звичайне, не обходиться без холодних закусок. Крім канапе і різних бутербродів е, це ще й легкі смачні салати. Але завжди хочеться, щоб салат був не просто приємний на смак, але і корисний. А ще, яка ж господиня не хоче похвалитися новими рецептами, які вона познаходила в інтернеті або кулінарній книзі, щоб здивувати своїх гостей? Якщо це про вас, тоді швидше спробуйте зробити салат з мінтая. Як відомо, риба буде до речі навіть за вечерею, адже її м'ясо багате на білки, а значить і корисно для вас. Крім риби в цьому салаті є морква і кріп, що робить цей салат дуже легким і в теж час простим. Тому вам не доведеться витрачати багато часу на приготування, а ваші гості будуть ласувати смачним салатом з мінтаю.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Філе мінтая — 500 г.
  2. 2. Морква — 100 г.
  3. 3. Кріп — 1 пучок
  4. 4. Майонез — 3 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити моркву протягом 30-40 хвилин до готовності, остудити.

  2. Філе мінтая відварити протягом 15 хвилин з моменту закипання. Остудити.

  3. Розділити рибу руками на дрібні шматочки, видалити кісточки, якщо вони є.

  4. Моркву протерти на дрібній тертці, а кріп дрібно нарізати.

  5. У салатницю покласти рибу, моркву, кріп, майонез, посолити і перемішати. Готовий салат поставити на 1 годину в холодильник.

  6. При подачі на стіл можна прикрасити кропом.