Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній плита риба › Риба в томатному соусі з оливками
Риба в томатному соусі з оливками

Риба в томатному соусі з оливками

Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе риби (тилапія, судак і т.д.) — 500 г.
  2. 2. Помідори — 300 г.
  3. 3. Цибуля — 150 г.
  4. 4. Оливки — 50 г.
  5. 5. Зелень — за смаком
  6. 6. Яйце — 1 шт.
  7. 7. Борошно — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати рибу невеликими шматками.

  2. Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.

  3. Потім обваляти в борошні.

  4. На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.

  5. Цибулю та зелень дрібно нарізати.

  6. Помідори нарізати кубиками.

  7. Оливки нарізати кружечками.

  8. На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.

  9. Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.