Риба, запечена в сметані, з картоплею та грибами
- 1. Філе риби — 500 г.
- 2. Картопля — 800 г.
- 3. Сметана — 200 г.
- 4. Гриби — 200 г.
- 5. Яйце куряче — 2 шт.
- 6. Сир — 25 г.
- 7. Борошно пшеничне — 25 г.
- 8. Олія рослинна — 25 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу помити, додати сіль, перець і нарізати невеликими шматочками. На пласку тарілку просіяти борошно. Сковороду з рослинною олією розігріти. Шматочки риби обваляти в борошні і обсмажити до золотистої скоринки.
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби і картоплю на сковороді. Сир натерти на тертці.
Духовку розігріти до 180°C градусів. Сметану нагріти в каструльці, довести до кипіння і додати (відразу ж розмішуючи) чайну ложку борошна. Потім додати 5 г. вершкового масла і постійно помішуючи довести соус до загустіння.
Яйця зварити в круту. Потім охолодити і нарізати скибочками. Рибу укласти на сковороду, на кожен шматочок покласти скибочку яйця і гриби. Зверху викласти скибочки картоплі, залити сметанним соусом і посипати сиром. Поставити сковороду в духовку і випікати близько 7 хвилин.