Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська квасоля літо › Квасолевий суп із равіолі
Квасолевий суп із равіолі

Квасолевий суп із равіолі

Равіолі - це італійські макаронні вироби з тіста з різною начинкою. Братами равіолі є наші пельмені. Але на відміну від пельменів, равіолі можуть бути десертною стравою. У равіолі можна класти всяку начинку і солодку, і солону, і фруктову . За формою вони можуть бути теж самими різними - це вже як вам захочеться. Можете зробити круглими, можете квадратними, можете у формі наших рідних пельменів або вареників. По вживанню в Італії, та й в усьому світі, равіолі вважаються універсальними. Їх можна варити, запікати, смажити, варити з них різні супи, як от, наприклад, в нашому випадку - ми вам пропонуємо сьогодні приготувати квасолевий суп з равіолі. Буде неймовірно смачно.

Кількість порцій 8
Час приготування 80 хв

  1. 1. Борошно — 500 г.
  2. 2. Сир рікота — 300 г.
  3. 3. Сир пармезан — 100 г.
  4. 4. Шпинат — 300 г.
  5. 5. Яйця — 3 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
  8. 8. Квасоля консервована — 200 г.
  9. 9. Цибуля — 1 шт.
  10. 10. Помідор — 1 шт.
  11. 11. Морква — 1 шт.
  12. 12. Бульйон курячий — 1 л.
  13. 13. Базилік (листя) — 7 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.

  2. Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.

  3. Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.

  4. У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.