Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита новий рік літо › Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею
Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею

Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею

За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Куряча грудка — 4 шт.
  2. 2. Помідори в'ялені — 100 г.
  3. 3. Сир козячий — 100 г.
  4. 4. Спаржа свіжа — 200 г.
  5. 5. Масло вершкове — 50 г.
  6. 6. Бульйон курячий — 375 мл.
  7. 7. Вершки взбиті — 250 г.
  8. 8. Цибуля зелена — 8 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.

  2. Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.

  3. У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.