Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий картопля осінь › Конверти з лососем і картоплею
Конверти з лососем і картоплею

Конверти з лососем і картоплею

Ніжні трикутні конвертики з хрусткого листкового тіста, яке тане в роті, з начинкою з ароматного міксу лосося, картоплі та зеленого горошку з кропом і вершками. Гарною ідеєю буде посипати пиріжки зернами кунжуту або тертим сиром (вдалим вибором тут стане пармезан). Якщо ви не любите поєднання горошку і лосося, то можна замінити горошок на броколі. Картоплю за бажанням можна замінити на цвітну капусту (в смаковому значенні страва втратить не так багато, зате калорійність трохи знизитися, а користь зросте). Додати в пюре можна сир, або зробити ще оригінальніше і залишити картоплю шматочками. Перед подачею пиріжки краще трохи підігріти, бок в теплому стані вони будуть ще смачнішими!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Тісто дріжджове — 400 г.
  2. 2. Масло вершкове — 50 г.
  3. 3. Лосось — 400 г.
  4. 4. Картопля — 500 г.
  5. 5. Зелений горошок — 200 г.
  6. 6. Вершки — 100 мл.
  7. 7. Кріп — 50 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°C градусів. М'якоть риби відокремити від кісток. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити, разом з горошком, в підсоленій воді до готовності. Злити воду.

  2. Тісто повністю розморозити і розкачати. Розрізати тісто на квадрати. Змастити тісто вершковим маслом, викласти рибу, картоплю і горошок. Скріпити конвертики, змастити зверху маслом і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати 20-25 хвилин.