Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Джем із ананаса

Джем із ананаса

Хоча ананас люблять дуже багато людей, але напевно мало хто замислювався про корисні його властивості для нашого організму. А їх вельми немало. По-перше, ананас - це хороший жироспалювач. Тому його часто додають до м'ясних страв для балансу калорій. А все завдяки тому, що ананас стимулює травлення, виділяється багато шлункового соку. Також ананас знижує артеріальний тиск, тим самим оберігає від проблем серцево -судинної системи. Щоб такі солодкі ліки були у вас завжди під рукою, приготуйте джем з ананаса. Його можна зберігати в баночках хоч до весни. Відриваєш одну таку, мажеш нею печиво і запиваєш теплим чаєм. І відразу настрій піднімається.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Очищений ананас — 500 г.
  2. 2. Апельсин — 1 шт.
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Вода — 50 г.
  5. 5. Цукор — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ананас подрібнити і засипати цукром.

  2. Зняти цедру з лимона і апельсина, зварити до м'якості.

  3. Апельсин і лимон очистити від білих сегментів, порізати на кубики і додати до ананасу.

  4. Відварену цедру лимона і апельсина додати до ананасу.

  5. Потім блендером перетворити ананас в пюре.