Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий блендер десерти › Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)
Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)

Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)

Майже всі дівчата, коли чують, що страва низькокалорійна, відразу ж намагаються запам'ятати рецепт і приготувати за ним страву. Дуже часто буває, що такі страви далеко не дуже смачні, хоча і корисні. Ми ж пропонуємо вам приготувати дуже смачний, некалорійний десерт, який буквально тане в роті. Його легкість і ніжність смаку приваблять вас у цю ж хвилину, як тільки ви спробуєте перший шматочок. Дуже смачні меренги з білків, які просочені сиром і полуничним пюре - це чудовий десерт для будь-якого свята, тому що десерт виглядає дуже презентабельно, і ваші гості відразу звернуть на нього увагу. Об'єднайте приємне з корисним - насолоджуйтеся смаком цього низькокалорійного десерту.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Яєчні білки (добре охолоджені) — 2 шт.
  2. 2. Цукрова пудра — 5 ст. л.
  3. 3. Знежирений сир — 200 г.
  4. 4. Йогурт (без добавок) — 100 г.
  5. 5. Пюре з полуниці — 200 г.
  6. 6. Фрукти (шоколад, горіхи, ягоди) для прикраси — за бажанням
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Охолодженими в морозилці вінчиками збити охолоджені білки в пишну піну.

  2. Поступово додаючи пудру (буквально по ложечці), збивати білки, приблизно протягом 10 хвилин (збивати до стійких "піків").

  3. Масу викласти однаковими коржиками на деко, застелене пергаментом і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 150°С. Через 30 хвилин духовку потрібно вимкнути і ще хвилин 10 дати постояти виробам всередині. Потім духовку відкрити і залишити безе всередині до повного охолодження. Це важливо, щоб меренги не осіли!

  4. Приготувати крем. Сир змішати з полуничним пюре і йогуртом (можна збити блендером або міксером).

  5. Дві меренги змастити з одного боку кремом, з'єднати і прикрасити верх (фруктами, горіхами, тертим шоколадом).