Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська сир осінь › Заварні кільця з сиром
Заварні кільця з сиром

Заварні кільця з сиром

Скільки ж існує різних рецептів смачної солодкої випічки. І ми вже з вами не раз ділилися такими. Хочемо запропонувати не менш смачний і хороший рецепт - заварні кільця з сиром. За виглядом вони нагадують печиво. Але на смак - це справжнісінький заварний крем. Він чудовий тим, що не занадто солодкий на смак, але, з рештою, приємний і смачний. Думаємо, всі люблять його ще з дитинства в різних тортах. Тут же ми пропонуємо смачні заварні кільця, а в поєднанні з сиром вони будуть ще смачніші і більш пікантні. Особливий смак також надає крем: смачне згущене молоко і цукрова пудра - і ваші заварні колечка справлять незабутнє враження на всіх, хто їх спробує.

Кількість порцій 15
Час приготування 120 хв

  1. 1. Сир — 320 г.
  2. 2. Масло кисло-вершкове — 275 г.
  3. 3. Борошно — 200 г.
  4. 4. Вода — 180 мл.
  5. 5. Сіль — 2 г.
  6. 6. Яйця — 5 шт.
  7. 7. Цукрова пудра — 90 г.
  8. 8. Згущене молоко — 65 г.
  9. 9. Цукор ванільний — 1 пакетик
  10. 10. Коньяк — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати заварне тісто. Для цього покласти в каструльку 100 г. масла, сіль, налити воду і довести до кипіння.

  2. Коли масло розплавиться і суміш буде активно кипіти, всипати заздалегідь просіяне борошно. Зменшити вогонь до мінімуму і ретельно перемішувати суміш, поки тісто не злипнеться в пружну грудку. Зняти з вогню і охолодити до 50-60°C.

  3. Додати яйця в тісто по одному, добре розмішуючи до гладкості і однорідності.

  4. Готове тісто перекласти в корнетик з зубчастою насадкою діаметром 1,5 см. і відсадити на папір для випічки кілець.

  5. Випікати при 220°C 15 хвилин, а потім при 180°C 30-35 хвилин. Охолодити.

  6. Для крему збити розм'якшене масло (175 г.) з цукровою пудрою і ванільним цукром, розтертим в порошок. Додати потроху згущене молоко, добре збиваючи.

  7. Налити в крем коньяк і збити, додати сир і перемішати на невеликій швидкості.

  8. Кільця розрізати і наповнити кремом, охолодити в холодильнику. Посипати цукровою пудрою.