Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка борошно › Сирні коржики з вишнею
Сирні коржики з вишнею

Сирні коржики з вишнею

Той факт, що кисломолочний сир – найкорисніший і натуральний продукт, багатий білком, кальцієм та іншими цінними мікроелементами, не викликає сумніву. Але навряд чи хто-небудь, особливо діти, погодиться снідати їм щодня. І ось Вам компромісне рішення – сирні коржики з вишнею. Ніби й порцію кисломолочного сиру з'їли, але при цьому значно урізноманітнили свій повсякденний раціон. Сирні коржики, на відміну від сирників, не обсмажуються на сковороді в соняшниковій олії, а випікаються в духовці. Тому вони виходять зовсім не калорійними. Як Ви помітили, борошна в складі тіста теж немає. Скріпляючу роль виконують яйця і вівсяні пластівці. Ароматна кориця і ваніль надають готовій випічці приємний пряний смак.

Кількість порцій 3
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 100 г.
  2. 2. Вишня — 50 г.
  3. 3. Пластівці вівсяні — 40 г.
  4. 4. Білок яєчний — 1 шт.
  5. 5. Розпушувач — 3 г.
  6. 6. Ванілін — 3 г.
  7. 7. Цукор — 20 г.
  8. 8. Кориця мелена — 5 г.
  9. 9. Олія рослинна — 5 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вишню розморозити і видалити кісточки. Дати стекти зайвій рідині. Сир протерти через сито.

  2. До сиру додати білки, вівсяні пластівці, ванілін, цукор і розпушувач. Додати вишню і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.

  3. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко. Поставити в духовку і випікати коржики близько 40 хвилин.