Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська українська випічка літо › Сирно-гарбузова запіканка
Сирно-гарбузова запіканка

Сирно-гарбузова запіканка

Кожна мама скаже, як важко нагодувати вранці дитину трьох-п'яти років.З нашою сирно-гарбузовою запіканкою у вас проблем не буде, а готувати її одне задоволення. Ніжна на смак, незвичайного золотистого кольору, та й іще багата на мінерали і вітаміни - мрія кожної матусі. Дитина з задоволенням буде смакувати свій золотистий тортик. А суміш кориці, сухого імбіря, мускатного горіха, гвоздики і духмяного перцю не тільки нададуть страві незвичайного вишуканого смаку, але й піднімуть апетит вашому малюку. Сподобається наша запіканка і дорослим, як жінкам, так і чоловікам. Не вірите? - Спробуйте.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свіжий почищений гарбуз — 150 г.
  2. 2. Сир (9 %) — 200 г.
  3. 3. Цукор — 36 г.
  4. 4. Манна крупа — 30 г.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Натуральний йогурт — 100 мл.
  7. 7. Кориця мелена — 5 г.
  8. 8. Імбир сухий мелений — 5 г.
  9. 9. Мускатний горіх — 5 г.
  10. 10. Гвоздика — 6 шт.
  11. 11. Духмяний перець (горошок) — 6 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно зробити таку суміш: взяти рівні частини кориці, імбиру сухого, мускатного горіху, гвоздики, духмяного перцю. Все, що не мелене розтерти в ступці в порошок та з'єднати всі інгредієнти. Для даного рецепту взяти 1/2 кавової ложечки суміші спецій.

  2. Манну крупу хвилин на 15 замочити в йогурті. Перемолоти гарбуз у блендері або натерти на тертці.

  3. Далі усі інгредієнти збити блендером. Випікати при 180°С хвилин 45. Смачного.