Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви обід › Сирні оладки з кабачками
Сирні оладки з кабачками

Сирні оладки з кабачками

Вашій увазі чудовий варіант швидкого і ситного перекусу – сирні оладки з кабачками. Ідея поєднувати кисломолочний сир і кабачки несе в собі не тільки незаперечну користь, але і досить несподіваний, пікантний смак. Справжня знахідка для тих, хто любить несолодкі сирники. Кабачки (найкраще взяти молоді, без насіння) можна натерти на крупній тертці або збити блендером в пюреобразную масу. У другому випадку (необхідно додати більшу кількість борошна) овоч почне активно виділяти сік, завдяки чому оладки вийдуть ніжними з «мокрою» серединкою. Подавати оладки можна як гарячими, так і холодними з жирною сметаною, йогуртом без добавок або медом. Дуже смачно і незвично, пальчики оближеш.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кабачки — 600 г
  2. 2. Сир кисломолочний — 150 г
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Борошно — 100 г
  5. 5. Часник — 1 зуб.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки натерти на тертці і віджати.

  2. Змішати в мисці кабачки, яйця, сир, борошно, сіль, перець, часник (розчавлений) до отримання однорідної маси.

  3. Розігріти рослинну олію на середньому вогні. Викладати тісто столовою ложкою і смажити по 3-4 хвилини з кожного боку або до готовності.