Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка борошно › Сирне печиво ракушки
Сирне печиво ракушки

Сирне печиво ракушки

Сирне печиво – компромісне рішення для тих, хто пильно контролює свою вагу, але бажає побалувати себе ароматною свіжоспеченою домашньою випічкою. Оригінальні печенюшки нікого не залишать байдужим, ні дорослих, ні дітей. А готувати таку смакоту – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати із тіста химерні і забавні черепашки, обвалювати їх в цукрі, а потім відправляти на деко. Оскільки основа тіста – кисломолочний сир, продукт натуральний і корисний, випічка виходить не тільки смачною, ніжною і повітряною, але й дуже корисною. Рекомендуємо Вам таке прекрасне частування до чаю.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 300 г.
  2. 2. Масло вершкове — 200 г.
  3. 3. Кисломолочний сир — 200 г.
  4. 4. Розпушувач — 5 г.
  5. 5. Цукор — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно з розпушувачем. Масло (дуже холодне, краще заморожене) подрібнити в блендері і змішати з борошном. Додати протертий сир і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

  2. Розкачати тісто в тонкий пласт (близько 0,3-0,4 см в товщину). Вирізати з тіста кружечки. З обох сторін посипати кружечки цукром. Згорнути заготовки тіста у формі ракушки.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Застелити деко пергаментним папером і викласти на нього печиво. Поставити печиво в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.