Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка сир › Печиво із кисломолочного сиру
Печиво із кисломолочного сиру

Печиво із кисломолочного сиру

Кисломолочний сир - чудовий продукт, отриманий шляхом сквашування молока та відділення сироватки від твердої маси. Корисність цього продукту незаперечна. До того ж, його засвоювання людським організмом відбувається досить швидко і з легкістю. Вміст білків (вони засвоюються повністю), найважливіших амінокислот, а також кальцію, фосфору, заліза, численних вітамінів (їх більше десяти) робить цей кисломолочний продукт незамінним. Кисломолочний сир дуже затребуваний в кулінарії. Він - інгредієнт сирників, манників, вареників, ватрушок, запіканок і т.д. У цьому рецепті пропонується приготувати із кисломолочного сиру смачне і корисне печиво.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 250 г.
  2. 2. Масло вершкове — 250 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 40 г.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Горіхи — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене масло перемішати з протертим сиром до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно, замісити тісто. Горіхи подрібнити в блендері і додати до тіста.

  2. Розкачати тісто, нарізати кружечками і посипати цукром. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером і викласти печиво. Поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.