Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська новий рік другі страви › Кабачки фаршировані овочами
Кабачки фаршировані овочами

Кабачки фаршировані овочами

Задумайтесь скільки чудових страв можна приготувати із цього по-справжньому літнього подарунка природи. Не виключенням є і його використання в поєднанні з різноманітними овочами, які наповнять ваш організм енергією та силою після весняного авітамінозу. Цей букет корисних речовин просто захопить вас своєю поживністю. Ну тут не обійшлося, звичайно, і без цього трішки забутого людьми секрету молодості, краси та довголіття - моркви, найпопулярнішого та найціннішого продукту – цибулі, незвичайних за смаком червоних плодів – помідорів та звичайного для будь-яких літніх страв – кропу. Ці колоритні продукти вдало доповнюють своїм смаком істинний делікатес - рис. Все це в сукупності є неймовірно смачною стравою. Тому, якщо ви бажаєте зарядитися океаном позитиву та вдосталь насититись, без сумніву, ця страва саме для вас!

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Кабачки — 1 кг.
  2. 2. Рис — 1 ст. л.
  3. 3. Морква — 200 г
  4. 4. Ріпчаста цибуля — 125 г
  5. 5. Вершкове масло — 60 г
  6. 6. Помідори — 200 г
  7. 7. Сметана — 325 г
  8. 8. Кріп — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки нарізати кільцями висотою 4-5 сантиметрів.

  2. Видалити з кілець частину м’якоті з насінням.

  3. Оброблені кабачки варити 8-10 хвилин в підсоленій воді.

  4. Для овочевого фаршу моркву і цибулю нарізати соломкою або кубиками.

  5. Підсмажити моркву і цибулю на невеликому вогні.

  6. Додати варений рис, сіль, мелений перець, нарізані помідори, зелень петрушки або кропу (замість помідорів можна додати два яйця).

  7. Варені кабачки відкинути на сито і начинити овочевим фаршем.

  8. Кріп дрібно порізати, змішати зі сметаною.

  9. Покласти кабачки в глибоку пательню, залити сметаною з кропом, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин на невеликому вогні, при необхідності іноді підливати сметани.