Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська випічка горіхи сніданок › Печиво без яєць і молока з мигдалем
Печиво без яєць і молока з мигдалем

Печиво без яєць і молока з мигдалем

Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.

Кількість порцій 12
Час приготування 25 хв

  1. 1. Борошно — 1,2 кг
  2. 2. Вода — 300 мл
  3. 3. Рослинна олія — 200 мл
  4. 4. Сода — 5 г
  5. 5. Крохмаль — 400 г
  6. 6. Цукор — 600 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Мигдаль — 100 г
  9. 9. Оцет — 5 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.

  2. Горіхи подрібнити.

  3. Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.

  4. Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.

  5. Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.

  6. Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.