Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка борошно › Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі

Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі

Любителі шоколаду та шоколадної випічки, всі сюди. Вашій увазі рецепт самого шоколадного печива в світі. У ньому і притягальний чорний шоколад, і ароматний какао-порошок, і пряна ваніль. Загалом, заповітна мрія будь-якого ласуна. Приємний аромат, ніжний смак, розсипчасте тісто, оригінальний зовнішній вигляд – і все це про печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі. Шоколад можете використовувати будь-який на Ваш смак, проте чорний вигідно відрізняється з точки зору корисності. І ще одна хороша новина: печенюшки готуються всього п'ятнадцять хвилин. Будьте обережні, дивовижний аромат свіжоспеченого печива заманить на кухню не тільки домочадців, а й сусідів. Приємного спільного чаювання.

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. Масло вершкове — 60 г.
  2. 2. Шоколад чорний 70% — 170 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Ваніль — 5 г.
  5. 5. Яйце куряче — 2 шт.
  6. 6. Борошно пшеничне — 100 г.
  7. 7. Какао-порошок — 20 г.
  8. 8. Розпушувач — 3 г.
  9. 9. Сіль — 2 г.
  10. 10. Пудра цукрова — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.

  2. Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.

  3. Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.