Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка кава осінь › Печиво "Кава з молоком"
Печиво "Кава з молоком"

Печиво "Кава з молоком"

Любите вранці пити каву з молоком? Пропонуємо Вам приготувати печиво з такою ж назвою - смачне, дуже ароматне, з легким присмаком кави. Печиво "Кава з молоком" - цікавий рецепт розсипчастого і ніжного печива. Рецепт простий, швидкий у приготуванні, а результат - чудовий. При бажанні замість розчинної кави можна використовувати мелену, яку після приготування на молоці і остигання краще процідити через дрібне сито для заварювання чаю. Скориставшись цим рецептом домашньої випічки, Ви ще раз переконаєтеся, що власноруч приготоване печиво смачніше магазинного.

Кількість порцій 8
Час приготування 35 хв

  1. 1. Молоко — 50 мл.
  2. 2. Вершкове масло — 100 г.
  3. 3. Цукор — 150 г.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Розчинна кава — 3 ч. л.
  6. 6. Розпушувач — 2 ч. л.
  7. 7. Борошно — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Молоко закип'ятити, додати каву, перемішати і остудити.

  2. Розтерти масло з цукром. Додати по одному яйця, ретельно збиваючи кожне.

  3. Додати в отриману масу молоко з кавою, перемішати.

  4. Змішати борошно з розпушувачем і з'єднати всі інгредієнти.

  5. Вологими руками сформувати з тіста невеликі коржики і викласти їх на деко, застелене папером для випічки.

  6. Випікати в духовці, розігрітій до 180°C 15 хвилин.