Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська яйця весна › Шоколадні кекси з рідкою начинкою
Шоколадні кекси з рідкою начинкою

Шоколадні кекси з рідкою начинкою

Кекси - це маленькі, ніжні і смачні грудочки радості. Цей кондитерський виріб, який прийшов до нас з Англії та Німеччини, не залишить нікого байдужим. Десерт буває дуже різним. Пропонуємо вам порадувати рідних і близьких шоколадними кексами з рідкою начинкою. Кекс такий ніжний, що тане в роті сам по собі. Не дивуйтеся, якщо вам здасться, що ви купаєтеся в теплому морі із задоволення і щастя. Шоколадна помадка всередині кексу стане солодким подарунком, від якого будь-яка дитина розквітне в усмішці. Чашка какао або простого чаю стане відмінним компаньйоном шоколадному кексу. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 3 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 100 г.
  3. 3. Шоколад чорний — 200 г.
  4. 4. Цукор — 50 г.
  5. 5. Сіль — 0,25 ч. л.
  6. 6. Борошно пшеничне — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200ᵒC градусів. Нарізати масло шматочками та поломати на кусочки шоколад. На паровій бані розтопити шоколад з маслом, перемішати все. Потім дати охолонути отриманій суміші.

  2. Збити міксером до утворення піни 2 цілих яйця, жовтки і цукор. Потім з'єднати яєчно-цукрову суміш і шоколадну, додати борошно і сіль. Перемішати все до однорідності.

  3. Змастити форму вершковим маслом, влити тісто в неї і поставити в духовку на 10 хвилин. Краї тіста повинні пропектися, а начинка залишитися рідкою.