Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська м'ясо осінь › Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)
Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)

Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)

Курячі ковбаски в мікрохвильовій печі робляться зовсім нескладно і тільки з натуральних інгредієнтів. Вони виходять з дуже насиченим смаком і шалено апетитним ароматом. Одним з головних переваг приготування таких ковбасок, є те, що ви самі можете вирішувати які компоненти будуть складати вашу начинку. Крім горіхів до курячого м'яса можна додавати твердий сир, часник, моркву або інші овочі. Ковбаску можна просто нарізати шматочками і подати на стіл, або приготувати з нею дуже смачні і ароматні бутерброди.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. М'ясо (куряче філе) — 350 г.
  2. 2. Вершки — 50 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 20 г.
  5. 5. Волоські горіхи — 100 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно помити м'ясо. Потім його двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з горіхами, розм'якшеним вершковим маслом, вершками та сіллю.

  2. Фарш ретельно вимішати та збити. Сформувати 4 ковбаски, занурити їх у збите яйце та витягнути з нього, покласти на тарілку та засмажити протягом 4-5 хвилин при максимальній потужності та увімкненому грилі.

  3. Перевернути протягом смаження 1 раз (для мікрохвильової печі потужністю 600-650 Вт).