Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита день святого валентина птиця › Курячий салат з авокадо і виноградом
Курячий салат з авокадо і виноградом

Курячий салат з авокадо і виноградом

Взагалі салати почали робити ще древні римляни. Правда, у них був всього один або два види салатів з обмеженого числа інгредієнтів. Це із часом почали робити їх більш різноманітними і незвичайними. Якщо салат - це легка смачна закуска із найрізноманітніших інгредієнтів, то вона повинна бути, по-перше, смачна, по-друге, корисна. Що стосується курячого салату, то він точно не поступається ні смаком, ні в користі для організму. Адже саме куряче філе уже настільки корисне і при цьому низькокалорійне. Що стосується авокадо, мандарин і винограду, то вони не тільки містять багато вітамінів, але й надають дуже незвичайний смак всьому салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе куряче — 480 г.
  2. 2. Авокадо — 1 шт.
  3. 3. Виноград — 200 г.
  4. 4. Салат — 50 г.
  5. 5. Мандарини — 120 г.
  6. 6. Майонез — 20 г.
  7. 7. Вершки 20% — 40 мл.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Лимон — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку, нарізати м'якоть кубиками і збризнути лимонним соком.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Виноград помити і розрізати на половинки. Майонез змішати з вершками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.