Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська вечеря › Сирник з абрикосами
Сирник з абрикосами

Сирник з абрикосами

Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Крем сирковий — 200г
  2. 2. Яйця — 2шт
  3. 3. Цукор — 50г
  4. 4. Картопляний крохмаль — 40г
  5. 5. Абрикоси — 400г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.

  2. Додати сирний крем і добре перемішати.

  3. Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.

  4. У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.

  5. Випікати при 180 С 40-45 хвилин.