Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська перші страви сир вегетаріанські страви › Сирний суп з креветками і зеленню
Сирний суп з креветками і зеленню

Сирний суп з креветками і зеленню

Захотілося чогось оригінального, тоді сирний суп з креветками і зеленню саме для таких експериментаторів як ви. Відомо здавна, що саме супи можуть втамувати голод сповна та зарядити енергією на цілий день. Крім того, вони є чудовою ідеєю для смачного обіду або легкого сніданку. В нашому випадку це дивовижне поєднання духмяного плавленого сирка з запахом моря у вигляді креветок, воно, повірте, не зможе змусити вас всидіти на місці. А різноманітні спеції додадуть гостроти та наповнять ароматом цю вишукану страву. Не потрібно забувати, звичайно ж, і про корисність та поживність даного делікатесу. Креветки, які вдало смакують з італійськими травами, мають просто масу корисних кислот та мікроелементів. Тому, якщо ви хочете отримати максимум корисності та прикрасити своє буденне меню колоритом моря, не станемо вас затримувати...

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Сир плавлений — 400 г
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Креветки — 200 г
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 80 г
  5. 5. Зелень — 40 г
  6. 6. Картопля — 500 г
  7. 7. Часник — 1 зуб.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Італійські трави — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник і цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Моркву помити і очистити, нарізати дрібними кубиками. Часник, цибулю і моркву обсмажити на сковороді до м'якості.

  2. Плавлений сир натерти. У киплячій воді розплавити натертий сир, додаючи його потроху і постійно помішуючи, щоб сир не схопився грудками. Додати сіль і спеції за смаком.

  3. Картоплю помити і очистити, нарізати кубиками. У сирний бульйон додати картоплю. Варити до готовності картоплі.

  4. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Коли картопля звариться, зняти суп з вогню і додати обсмажені овочі і зелень. Креветки очистити і в окремій мисці залити невеликою кількістю готового гарячого супу. Дати постояти 3 хвилини і додати в тарілку з супом перед подачею на стіл.