Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська борошно літо › Сирні міні-пироги
Сирні міні-пироги

Сирні міні-пироги

Рецепт такої страви буде цілком доречним, якщо ви знаєте хоча б приблизну кількість ваших гостей. Тоді, виходячи з цього числа, можна зробити приблизну кількість таких міні-пирогів. Або ж якщо у вас намічається святковий фуршет. У кожному разі, рецепти закусок в такому зручному вигляді завжди будуть користуватися попитом. А особливо якщо пиріжечки виходять такими м'якими і соковитими. Завдяки сиру ваша страва буде дуже ніжною на смак. Але при цьому така закуска добре підготує ваших гостей до більш ситних страв. А тим більше, що готувати їх - зовсім легко і швидко. Стільки різних плюсів в одній невеличцій страві.

Кількість порцій 10
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно — 500 г.
  2. 2. Сир Пармезан — 200 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
  6. 6. Вода — 7 ст. л.
  7. 7. Молоко — 150 мл.
  8. 8. Помідор — 1 шт.
  9. 9. Чорний мелений перець — за смаком
  10. 10. Петрушка — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно з сіллю, додати 2 ст. л. тертого пармезану і масло. Перемішати.

  2. Поступово додавати воду, вимішуючи тісто. Готове тісто розділити на 13 рівних частин, розкачати кожну по діаметру формочок для випікання.

  3. Розігріти духовку до 185°C. Формочки змастити маслом. Викласти розкатані кружечки тіста у форми, придавити до дна і до стінок. Поставити в духовку на 10 хвилин.

  4. Збити яйце з молоком, додати решту тертого сиру, чорний мелений перець, дрібно посічену зелень. Перемішати начинку.

  5. У кожну формочку налити по 1 ст. л. начинки, зверху викласти тонку скибочку помідора. Зменшити температуру до 170°C та випікати 20 хвилин.