Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська без термічної обробки сніданок пісні страви › Салат із кореневої селери з волоськими горіхами і гранатом
Салат із кореневої селери з волоськими горіхами і гранатом

Салат із кореневої селери з волоськими горіхами і гранатом

Корисна їжа може бути смачною і поживною. Пропонуємо в цьому переконатись, приготувавши салат із коричневої селери з волоськими горіхами і гранатом. Селера, відома своїм пряним свіжим смаком, володіє прекрасною властивістю – вона зміцнює імунітет і благотворно впливає на процес травлення. Не дивлячись на свою низьку калорійність, вона дарує відчуття насиченості на довгий час. З'ївши такий легкий, але ситний «салатик здоров'я» на сніданок, Ви до обіду будете почувати себе ситим. Волоські горішки багаті цінними вуглеводами, ефірними маслами і мінералами, які піклуються про серцево-судинну систему і знижують ризик онкологічних хвороб. А гранат – так взагалі цілий вітамінний комплекс.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Селера (корінь) — 400 г.
  2. 2. Маслини — 60 г.
  3. 3. Волоські горіхи — 60 г.
  4. 4. Гранат — 100 г.
  5. 5. Петрушка — 30 г.
  6. 6. Оливкова олія — 30 мл.
  7. 7. Лимон — 30 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Маслини розрізати на половинки. Селеру помити, очистити і натерти на крупній тертці. Горіхи нарізати. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

  2. Гранат розібрати на зерна. Змішати селеру, маслини, гранат, петрушку, горіхи. Полити лимонним соком, додати оливкову олію і перемішати.