Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви осінь › Кольорова капуста з йогуртом і гранатом
Кольорова капуста з йогуртом і гранатом

Кольорова капуста з йогуртом і гранатом

Кольорова капуста з йогуртом і гранатом – смачна, ароматна і дуже корисна страва, що готується з мінімуму інгредієнтів. Цей легкий незвичайний салатик гідно оцінять справжні любителі кольорової капусти. Дана овочева культура вважається цінним харчовим продуктом. Так, наприклад, кольорова капуста містить рідкісний вітамін Н, що підтримує красу волосся і шкіри. Кольорову капусту можете замінити на броколі. Якщо, розділивши капусту на суцвіття, шматочки вийшли не однакового розміру – нічого страшного. Випікайте капусту до повної готовності, кілька разів перемішуючи у формі. Для даного рецепту йогурт можете брати найпростіший, типу грецького.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кольорова капуста — 1 головка
  2. 2. Кмин — 1 ч. л.
  3. 3. Оливкова олія — 2 ст. л.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  6. 6. Йогурт — 200 мл.
  7. 7. Фета — за смаком
  8. 8. М'ята — за смаком
  9. 9. Зерна граната — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Попередньо розігріти духовку до 220°C. Змастити форму 1 ст. л. оливкової олії.

  2. Відокремити зерна граната. Розділити кольорову капусту на суцвіття.

  3. Перемішати кольорову капусту з 1 ст. л. оливкової олії, насінням кмину, сіллю і перцем.

  4. Викласти капусту у форму. Запікати в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.

  5. Перемішати сіль з йогуртом і з сиром фета в кухонному комбайні до отримання однорідної маси.

  6. Полити йогуртом приготовлену кольорову капусту, посипати страву подрібненим листям свіжої м'яти і зернами граната.