Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська травневі свята перші страви › Морквяний суп-пюре з медом
Морквяний суп-пюре з медом

Морквяний суп-пюре з медом

Якщо вам хочеться чогось незвичайного, однак ви не готові витрачати багато часу, приготуйте морквяний суп-пюре з медом. Ця страва не тільки наситить ваш шлунок, але і подарує величезну кількість корисних вітамінів вашому організму. Ви тільки подивіться на перелік інгредієнтів - там і морква, і мед, і цибуля порей, і борошно з цільного зерна. Навіть дитина може здогадатися, що цей суп багатий на корисні речовини. А аромат карі подарує вашому будинку затишок і спокій, подумки відправивши вас в екзотичну Індію. Також суп дуже корисний для маленьких діточок, чиїм зростаючим організмам потрібна сила, енергія і вітаміни.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Морква — 600г
  2. 2. Топлене масло — 40г
  3. 3. Вода — 1л
  4. 4. Овочевий бульйонний кубик — 1 шт
  5. 5. Цибуля порей — 1 шт
  6. 6. Карі — 1/2 ч. л.
  7. 7. Кухонна сіль з прянощами — 1/2 ч. л.
  8. 8. Мед — 1ч.л.
  9. 9. Борошно з цільного зерна — 1ст.л.
  10. 10. Сметана — 150г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. 1-2 морквини залишити не нарізаними і відкласти в бік. Решту моркви та цибулю почистити і нарізати дуже тонкими кружечками, злегка притушити, залити овочевим відваром, довести до кипіння і 5 хвилин кип'ятити на маленькому вогні.

  2. Всипати, помішуючи, борошно і блендером довести суп до стану пюре.

  3. Приправити карі, сіллю і медом. Потім додати, помішуючи, сметану і дрібно натерту моркву, що залишилась. Більше суп-пюре не кип'ятити.